"1115 Portretten voor Dakar"

In november 2019 vertrek ik samen met mijn dochter Maroucha om een oude belofte in te vullen. We vertrekken met de auto van Amsterdam naar Dakar en eindigen uiteindelijk in Banjul (Gambia). Ons streven is om een bedrag van € 20.000 bij een te brengen voor hulp aan kinderen met een beperking in Gambia. 
Dat doen we onder meer door 1115 portretten te maken, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Boukarabou. 

Over mij

Al ruim 40 jaar gepassioneerd in het vastleggen van beeld. Na diverse commerciële werkervaringen in leidinggevende functies, sinds 2009 professioneel bezig met fotografie en filmen. Hierbij is het de insteek om door middel van gemaakte sfeerbeelden commercie te ondersteunen. Persoonlijke voorkeur voor het fotograferen in moeilijke licht omstandigheden en daarbij het licht, onzichtbaar, naar mijn hand te zetten.  
Altijd gedreven om het (bijna) onmogelijke om te zetten in bruikbare beelden van hoge kwaliteit. En daarmee de verwachtingen van opdrachtgevers ruimschoots te overtreffen. 

Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Ik ben commercieel sfeerfotograaf, en dit is de plek waar ik een klein deel van mijn portfolio deel. Graag maak ik persoonlijk kennis om vrijblijvend te bespreken wat ik voor jouw organisatie, bedrijf of instelling kan toevoegen. 

Naast jachtenfotografie houd ik mij bezig met vastgoedfotografie, concert, symposia en congresfotografie en beeldmateriaal voor detaillisten en groothandelaren in 'het groen'. 

Door op de knop onder de  foto's te klikken gaat u naar mijn andere websites