Amsterdam - Dakar Challenge 2019

In november 2019 heb ik een 15 jaar oude belofte aan mijn dochter Maroucha vervuld. Op 2 november zijn we vertrokken met een door ons zelf geprepareerde Volvo met een half miljoen kilometer ervaring. In ruim 7500 km hebben we prachtige herinneringen gemaakt, genoten van Afrika, de Sahara en afgezien. Om aan het einde van de rit samen met Team 1116 (mijn andere dochter, Shanna en haar partner Jan) een cheque van ruim € 15.000 te overhandigen aan Stichting Boukarabou. 

Over mij

Al ruim 40 jaar gepassioneerd in het vastleggen van beeld. Na diverse commerciële werkervaringen in leidinggevende functies, sinds 2009 professioneel bezig met fotografie en filmen. Hierbij is het de insteek om door middel van gemaakte sfeerbeelden commercie te ondersteunen. Persoonlijke voorkeur voor het fotograferen in moeilijke licht omstandigheden en daarbij het licht, onzichtbaar, naar mijn hand te zetten.  
Altijd gedreven om het (bijna) onmogelijke om te zetten in bruikbare beelden van hoge kwaliteit. En daarmee de verwachtingen van opdrachtgevers ruimschoots te overtreffen. 

Bedankt voor je bezoek aan mijn website. Ik ben commercieel sfeerfotograaf, en dit is de plek waar ik een klein deel van mijn portfolio deel. Graag maak ik persoonlijk kennis om vrijblijvend te bespreken wat ik voor jouw organisatie, bedrijf of instelling kan toevoegen. 

Naast jachtenfotografie houd ik mij bezig met vastgoedfotografie, concert, symposia en congresfotografie en beeldmateriaal voor detaillisten en groothandelaren in 'het groen'. 

Door op de knop onder de  foto's te klikken gaat u naar mijn andere websites